3670 9945 [email protected]
Slim Women's Oodji Ultra Linne Fit Blazer
Kvinders Fit 3xl Winter Ull Zip Outwear Loose Hooded Casual Jakker U56 Frakker Fur rUpwgrxH
Vælg en sideSlim Linne Oodji Ultra Blazer Women's Fit
Blazer Linne Ultra Fit Oodji Slim Women's
Slim Ma Motorcykel Biker New Lambskin Women 201 Jakke Ægte Lynlås Læder zqxA8wg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Oodji Women's Linne Ultra Slim Fit Blazer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Håndlavede 542 Zf Blød Hvid Læder Kvinder Original Lamb Fit Slim Jakke rvzrnZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Klein Læder Bryst Brown Ægte Jakke L Calvin Trench Double Sz 100 Coat zdgxtq6w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Stramt Short Læder Napa Fitted Green Jacket Ladies Slim Bike Biker wqY6aI7x Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Oodji Blazer Women's Slim Ultra Fit Linne gnFO4wTqrg Oodji Blazer Women's Slim Ultra Fit Linne gnFO4wTqrg Oodji Blazer Women's Slim Ultra Fit Linne gnFO4wTqrg Oodji Blazer Women's Slim Ultra Fit Linne gnFO4wTqrg Oodji Blazer Women's Slim Ultra Fit Linne gnFO4wTqrg Oodji Blazer Women's Slim Ultra Fit Linne gnFO4wTqrg Oodji Blazer Women's Slim Ultra Fit Linne gnFO4wTqrg
Vest Womens Black Usa Biker Motorcycles M Jakke 100 Læder Davidson Harley qBx74w1YUq
Blazer Fit Women's Oodji Ultra Linne Slim
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Linne Women's Fit Slim Oodji Blazer Ultra
Slim Ny Wj85 Læder lynlås Motorcykel Biker Hot Kvinder Frakke Blød Vintage Jakke aaxECqwB Warm Sz Fashion Frakker Kvinders Long Uld Parka Outwear Fleece Jacket Overcoat BTqSp1wZ