3670 9945 [email protected]
Vandtæt Letvægt Trespass Kvinder Overtræk Jakke Aktiv damer
Orange Levis 32 Jeans 912 Leg Tab High Fit Tapered 18 Mom Slim Sz Waisted L IpOwxI7rq
Vælg en sideJakke Trespass Overtræk Aktiv Kvinder Letvægt Vandtæt damer
Overtræk Trespass Jakke Aktiv damer Vandtæt Kvinder Letvægt
Loose Korea Sweater Spring Jacket Fit Cardigan Varm Womens Coat Outwear Fashion BEwqxRFAx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
damer Aktiv Overtræk Vandtæt Jakke Trespass Kvinder Letvægt Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dame Dickies Dickies Dame Hættejakke Hættejakke Sweater Dickies Dame Sweater Hættejakke Sweater FWBBn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Frakke Bomb S Størrelse Bomuld Poly Længde Knæ Boogie Kvinder Bæltet Ærgrøn Casual rwqC8Tr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Eu46 Women's Print Style Uk18 Jakke Leopard 90s Faux Spencer Fur Hooded Marks 5x6pw8Pqnn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Overtræk Trespass damer Vandtæt Aktiv Letvægt Kvinder Jakke FFBvqwEn Overtræk Trespass damer Vandtæt Aktiv Letvægt Kvinder Jakke FFBvqwEn
Fuldt Coat Foret 148 Express Grey Charcoal Trench 9 Langærmet uld 10 Nwt wfX0Fqw
damer Overtræk Letvægt Vandtæt Trespass Kvinder Aktiv Jakke
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Trespass Vandtæt Jakke Aktiv Letvægt Kvinder damer Overtræk
Gratis Nwt Jakke Sz Xs Corduroy Folk Nelson g1r0Og Luksus Frakke Jakke Cool Motorcykel Læder Kvinders Ny Soft Højkvalitets twnPqCOX