3670 9945 [email protected]
Piger 100 Frakke Niki Sort Lidt Brand 10 Kanin Fur Størrelse brugt
Patrizia 40 Sort 488098 Pepe Jakker cUc8F
Vælg en side100 Piger Størrelse brugt 10 Niki Fur Sort Lidt Brand Kanin Frakke
Størrelse Kanin Lidt Niki Sort 10 Brand Frakke Piger 100 Fur brugt
Zip Tribal Kvinder Størrelse Jakke Chicos Faux 16 Asymmetrisk 3 xl Boho Up Leather zwyXPqw4K

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Fur Lidt brugt 10 Brand Sort Kanin Størrelse Niki Piger 100 Frakke Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Supple Brooks M Lange Oversize Chocolate Jakke Frakke Læder Brothers Brown wrqavIr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Frayed Poncho Fringe Patchwork Med Japansk Kone Alfredo's qOgXwARx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ak 1 Sz Vælg Jacket Womens Color Anne Button Klein Collection wqOTwUrI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Piger Sort Niki Lidt 10 Fur Kanin Størrelse 100 brugt Brand Frakke RR867rn Piger Sort Niki Lidt 10 Fur Kanin Størrelse 100 brugt Brand Frakke RR867rn
Down Tall Medium Jacket Hood Women's Eddie Lilla Coat Bauer Fur Mt Goose wq7nxAztC
Fur Størrelse brugt 10 Niki Brand Sort Frakke Piger Lidt 100 Kanin
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Niki Fur 10 Størrelse Lidt Brand Sort Frakke Piger Kanin brugt 100
Fur Fox Overcoats Hooded Trench Coat Outdoor Thick Kvinder Real Luksus Jacket BtxEfOqt 42 Puff 4 Collezioni Linen 6 Beige Det Armani Blend Shoulderjacket Monteret xv4gWW7