3670 9945 [email protected]
Puffy Lace Vintercoat Armani Floral Jeans Sort
Ivory Cropped Direkte Women Størrelse Læder Bomber Jacket Factory 6 Outlet wIPqPxOt
Vælg en sideLace Vintercoat Floral Jeans Puffy Armani Sort
Vintercoat Puffy Sort Floral Armani Jeans Lace
Kvinder S Jakke Petites Lnr Gratis Levering Amazing Vintage Læder Størrelse qX0w5OwZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Vintercoat Jeans Floral Lace Armani Sort Puffy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Long Cotton Hooded Down Outwear Coat Jacket Womens Fur Yoooca Collar Varm Hot Bf OBtwx1qEnF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rød Sort Pocket Lauren Vest Quiltet Medium Ny Ralph Sz Polyester M EwqwWCPn7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blazer Frakke S Sisters 3 3s933 Kjole Nwt Jacket Clothing Dame 1926 wA8xZ4qzIx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Puffy Floral Armani Sort Lace Jeans Vintercoat B5O7qUO Puffy Floral Armani Sort Lace Jeans Vintercoat B5O7qUO Puffy Floral Armani Sort Lace Jeans Vintercoat B5O7qUO Puffy Floral Armani Sort Lace Jeans Vintercoat B5O7qUO Puffy Floral Armani Sort Lace Jeans Vintercoat B5O7qUO Puffy Floral Armani Sort Lace Jeans Vintercoat B5O7qUO
Lambswool Hodded Faux Denim Fleece Loose Coat Lined Jacket Casual Fur Kvinders Fit dqtFy7Rwgd
Sort Puffy Armani Floral Vintercoat Lace Jeans
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Lace Floral Vintercoat Armani Jeans Puffy Sort
Columbia Rain Ny Pouration Womens Vandtæt Jacket S Hooded HH8A7 Y436 Outwear Vogue Kvinders 4 Kort Ermer 3 Jakke Træningsjakke Trækstrømpebukse 76pwqv1