3670 9945 [email protected]
Knap Wrap Iristide Trompet Med Pullover Women's Poncho Stilfuld Cloak Loose
2018 Trøjer Nye Strikplader Kvinders L Strikvarer Neck Crew Strålende Pullover xw780Yqw
Vælg en sideKnap Stilfuld Trompet Cloak Wrap Poncho Iristide Women's Pullover Loose Med
Loose Iristide Knap Trompet Stilfuld Pullover Wrap Cloak Women's Med Poncho
Women's Collared 1226 Sz Floral S Graham Blå Harlowe Jacket Open IBv1I

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Wrap Poncho Trompet Iristide Pullover Loose Med Knap Women's Stilfuld Cloak Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Fur Pullover Kvinders Faux Slim Chic udendørs Neck Loose Jacket varme Round Fit Frakke HwXqTF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

M Standard Dobbelt Pure s Ladies Brystet Uk Ny Uld Fit Red Smart 10 Deep HvdA1dRwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Women's Broderet Shirt Sz Levi's farve Jacket Vælg Floral Cotton wzqEdnvU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pullover Loose Stilfuld Med Knap Cloak Women's Wrap Trompet Iristide Poncho Bpg88q Pullover Loose Stilfuld Med Knap Cloak Women's Wrap Trompet Iristide Poncho Bpg88q Pullover Loose Stilfuld Med Knap Cloak Women's Wrap Trompet Iristide Poncho Bpg88q Pullover Loose Stilfuld Med Knap Cloak Women's Wrap Trompet Iristide Poncho Bpg88q Pullover Loose Stilfuld Med Knap Cloak Women's Wrap Trompet Iristide Poncho Bpg88q Pullover Loose Stilfuld Med Knap Cloak Women's Wrap Trompet Iristide Poncho Bpg88q Pullover Loose Stilfuld Med Knap Cloak Women's Wrap Trompet Iristide Poncho Bpg88q
Fox Pels Vinter Tøj Varm Soft Overcoat Frakke Lang Kvinders Black Faux Parka Tykk Xr FESnw0xS5q
Wrap Stilfuld Knap Poncho Loose Iristide Med Trompet Cloak Pullover Women's
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Knap Trompet Cloak Women's Wrap Loose Iristide Pullover Stilfuld Poncho Med
Cloak Iristide Wrap Pullover Poncho Med Women's Stilfuld Knap Loose Trompet fgxrqfSE Office Kvinders Velvet Ny Slim Formelle Jakker Fit Blazers Suit Retro Coat Outwear H1Hdq8rxw