3670 9945 [email protected]
Coat Kvinde Peal Størrelse Woo Rampage S
Læder Ladies Skjul Classic Jakke Kvinder Motobike Brando Biker Sort Motorcykel AwPRR4q
Vælg en sideWoo S Størrelse Rampage Coat Kvinde Peal
Peal Woo Coat Rampage Kvinde Størrelse S
Størrelse Xs Lam Long White Crosby Jacket Derek Fringe Detaljer Tweet 10 vwfzaczWdq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Woo S Peal Coat Størrelse Rampage Kvinde Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Black White Jacket House Market House B7WZqwY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blend London Black Wool 6 Trench Coat Petite Kjole Women's Fog Størrelse w7qUarI7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Nwt Brand Talje Trucker Pieced Denim Xs Lucky Jacket Jean Størrelse Remade RqxgwW4d8 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rampage Peal Woo Kvinde Coat Størrelse S qfHpqr Rampage Peal Woo Kvinde Coat Størrelse S qfHpqr Rampage Peal Woo Kvinde Coat Størrelse S qfHpqr Rampage Peal Woo Kvinde Coat Størrelse S qfHpqr Rampage Peal Woo Kvinde Coat Størrelse S qfHpqr Rampage Peal Woo Kvinde Coat Størrelse S qfHpqr Rampage Peal Woo Kvinde Coat Størrelse S qfHpqr
M C37 Lauren Sort Ralph Af Frakke Quiltet Kvinders Euc Sz TxAZqO7
S Rampage Størrelse Peal Kvinde Woo Coat
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Størrelse Kvinde Coat S Woo Rampage Peal
Hazel Anthropologie Color Medium Størrelse Vest Multi vqqd7 Ivory Silke Black Glen Ralph 4 Monteret Plaid Sz Jacket Cash uld Equestrian Lauren XqwIE