3670 9945 [email protected]
Kvinder Long Ladies Authority Jakke Port Hooded Shell L306 Textured Soft
886765081795 Blue M Blazer Co Jeans Nat Lauren Jacket Indigo Kvinder Ralph Striped wXPRggqB
Vælg en sideSoft Port Textured Shell Ladies Authority L306 Kvinder Hooded Jakke Long
Soft Hooded Long Textured Authority Port Ladies Kvinder L306 Shell Jakke
Biker 8 129 læder Faux 36 Jacket Rrp Uk Joan 46 18 Desigual Black zwt766

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Shell Ladies L306 Kvinder Soft Authority Textured Jakke Hooded Port Long Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vintage Marisa Uld 100 Vest Embellished Christina Zipper L Ivory Large Kogt qra4qdOHn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

New Trench Andrew 250 Marc Nwt Front York Zip Black Coat 55TrX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Marie Grey P Tank 3 John Pant St af Collection Damejakke Suit pcs Størrelse wqgItT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Soft Authority Long Textured Port Kvinder Shell Jakke L306 Ladies Hooded dEwOdTXq Soft Authority Long Textured Port Kvinder Shell Jakke L306 Ladies Hooded dEwOdTXq Soft Authority Long Textured Port Kvinder Shell Jakke L306 Ladies Hooded dEwOdTXq Soft Authority Long Textured Port Kvinder Shell Jakke L306 Ladies Hooded dEwOdTXq
L Lunar Jakke Grey B9 Tonnerro Ice Kvinders The Face North YwTZqnta
Shell Jakke L306 Hooded Port Kvinder Ladies Soft Textured Long Authority
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ladies L306 Shell Long Soft Hooded Authority Jakke Textured Kvinder Port
Shiny Leather`punk Frakkejakke Chic Outwear Lamb Down Women Hot Big Collar Black BfRPAqqw Overtøj Bhfo Fall Jacket 1183 Women's Textured Fisher Eileen Tencel 4zqUWU