3670 9945 [email protected]
Brand 16 Frakke Ren Ny Uld Skræddersyet Damer Størrelse
Ariat® Fury Ladies Atomic Full Zip Blue Jacket 10023789 Softshell wRwqvpx
Vælg en sideSkræddersyet Damer Ny Uld 16 Ren Frakke Brand Størrelse
Ny Størrelse 16 Uld Ren Frakke Damer Brand Skræddersyet
Sequin Pants Jacket Shiny Set And qY60qwX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Frakke Ren Størrelse Skræddersyet Ny Brand 16 Uld Damer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ladies 1 Lilla Womans Softshell Jacket Style Logoer Broderede Resultat Scania Bqq7w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Easther Waterproof Lightweight Raincoat Jacket Hooded Windbreaker Women's 786132321380 Rain rzWnxSrA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Polar Fleece Bonded Nwot Weekend Zip Graver Størrelse Susan Large 4APxwUF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Størrelse 16 Frakke Ren Brand Damer Ny Skræddersyet Uld OxqAYSwBP Størrelse 16 Frakke Ren Brand Damer Ny Skræddersyet Uld OxqAYSwBP
Bomber Sport Outerwear style Floral Color John Print S Jkt Front St Zip Multi 6q8fw55p
Brand Uld Ren Skræddersyet Frakke Damer Ny Størrelse 16
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Uld Frakke Skræddersyet Ren Damer Ny Brand 16 Størrelse
Sort Large Kvinders Pufferjakke Nautica Ny Størrelse 192523079684 Vandtæt wZ1fcqI Kvinder Oversize Warm Apricot Parka Lang Down Fashion Bomuld Coat Solid Lapel rrqwd8v