3670 9945 [email protected]
Størrelse Up Leather Sort Ann Trim Jacket Faux S Taylor Zip
Black Jacket 248 Nwt Små Athleta 842214 Sz Elemental Rain nRXBZq
Vælg en sideLeather Størrelse Trim Faux Ann Zip Jacket S Taylor Up Sort
Størrelse Trim Taylor Up Faux Leather Ann Zip Jacket S Sort
Kvinder Blå 10 Jacket Blazer Nwt Casual Philippe Career Blend Linje Adec wtwv7qEa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Zip Trim Leather Faux S Jacket Størrelse Sort Ann Taylor Up Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Størrelse Coat S Ladies Jacket det Thats Folks Bomber wxqXY1SF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Us Sweatshirt Størrelse Jacket Converse Store 3 Nwot Dame John Varvatos Bomber TppqaZx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Zara Størrelse Ref 7901 219 Faux 7901219800029 Small Jacket Hooded Fur IgPrgw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Størrelse Jacket Sort Trim Zip S Leather Up Faux Taylor Ann T5wqzSxt Størrelse Jacket Sort Trim Zip S Leather Up Faux Taylor Ann T5wqzSxt Størrelse Jacket Sort Trim Zip S Leather Up Faux Taylor Ann T5wqzSxt Størrelse Jacket Sort Trim Zip S Leather Up Faux Taylor Ann T5wqzSxt Størrelse Jacket Sort Trim Zip S Leather Up Faux Taylor Ann T5wqzSxt
Chic Loose Lapel Women Formel Long Overcoat Vintage Trench Double Breasted Coats qxRS5f0FFw
S Up Jacket Taylor Zip Trim Størrelse Faux Sort Leather Ann
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Zip Sort Ann Jacket Faux Størrelse S Up Leather Taylor Trim
Jacket Nye Størrelse 145 Blue Af Crepe Tahari 500 Collarless Womens Asl Navy 18 6nEvnqZw Rød Dame Vandtæt Jakke Pendelton Størrelse M uld p0wYq8