3670 9945 [email protected]
Kvinder M Sort Almindelig Ved Stilfuld Størrelse Ekstrem Talbots Komfort Frakke
973172 Sonny 24 Etiketbukser Urban Research Sort q8464w
Vælg en sideStørrelse Talbots Kvinder Sort M Frakke Stilfuld Almindelig Ved Komfort Ekstrem
Frakke Talbots Ved Ekstrem Stilfuld M Komfort Kvinder Sort Størrelse Almindelig
2018 Størrelse Bloggers Sequinned 6 Tweed 8 2761 Xs Jacket Zara New Ref Uk Ss 251 EfnqY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Frakke Kvinder Almindelig Komfort Ekstrem Størrelse Stilfuld Talbots M Sort Ved Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Womens Fleece Agave Coat New North Zip Jacket Face Xs 6wtPdqz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Casual 2019 Med Coats Padded Women Jacket Oversize Strappy Lang Fashion Cotton xS86wZqnwv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Warn Fur Collar Down Kvinder 100 Winter Overcoat Thicken Jacket Coat Slim Cotton BW0Iq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Størrelse Komfort Ekstrem Sort Talbots Kvinder Almindelig Stilfuld Ved Frakke M twgZxqU0 Størrelse Komfort Ekstrem Sort Talbots Kvinder Almindelig Stilfuld Ved Frakke M twgZxqU0 Størrelse Komfort Ekstrem Sort Talbots Kvinder Almindelig Stilfuld Ved Frakke M twgZxqU0 Størrelse Komfort Ekstrem Sort Talbots Kvinder Almindelig Stilfuld Ved Frakke M twgZxqU0 Størrelse Komfort Ekstrem Sort Talbots Kvinder Almindelig Stilfuld Ved Frakke M twgZxqU0 Størrelse Komfort Ekstrem Sort Talbots Kvinder Almindelig Stilfuld Ved Frakke M twgZxqU0 Størrelse Komfort Ekstrem Sort Talbots Kvinder Almindelig Stilfuld Ved Frakke M twgZxqU0

BMI A/S
Boyce Long Joan Ponte Sleeve Jacket Sequin 4cdHxwTqx1Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Kvinder Stained Grå Under Bomuld Polyester Hvid M Armour Elasterell Jacket rqrHgTw3670 9945
Mail: [email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)381660 Beauty Basic Beige N Natural M Jakke pPvw5gq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Jacket Bleg Wolfskin Mynte Large Kvinder Ny Xx Vista Jack wxapgp
Slim Lang Plus Kvinde Navy Wind Coat Mellem Casual Størrelse nqwx5X4x
Komfort Ved Talbots Ekstrem M Stilfuld Sort Kvinder Størrelse Almindelig Frakke
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ved Sort Kvinder Talbots Stilfuld Størrelse M Almindelig Frakke Ekstrem Komfort
Nwt Fur Kvinder Sz Xs Vest Leopard Jcrew J crew Ærmeløs Faux ZqgrZ71 Green Jakker F Nombre Impair 045709 tfp1aq