3670 9945 [email protected]
Columbia Blue Coat Kvinders S Small Størrelse Dame Winter
Thicken Puffer Winter Coats Bomuld Outwearx Overjakker Fashion Hood Kvinders Polstret E0qwg1OA
Vælg en sideColumbia Winter Blue S Dame Størrelse Small Kvinders Coat
Blue Kvinders Winter Størrelse Columbia Dame Small Coat S
Frakke Dame Nigt Occident Rivert Club Kostume Sølv Sexy Vogue Kjole Sequin gZ1qqCw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Columbia Størrelse S Coat Winter Dame Kvinders Small Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Fox Fur Chic Outwear Fluffy Jacket Parka Lapel Dunk Short Winter Kvinders Coat xpwZAA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ny Jacquard 129 Champagne 069 Kvinder Åben Jakke Forreste Sølv 4 Kasper Størrelse vYZnxCdqYw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Slim Jakke Elegant Chic Casual Lapel Coats Wool Office Syjj Suit Kvinder Ladies wFnwq1fI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Størrelse S Dame Columbia Small Winter Blue Coat Kvinders 5tqd4wt Størrelse S Dame Columbia Small Winter Blue Coat Kvinders 5tqd4wt Størrelse S Dame Columbia Small Winter Blue Coat Kvinders 5tqd4wt Størrelse S Dame Columbia Small Winter Blue Coat Kvinders 5tqd4wt Størrelse S Dame Columbia Small Winter Blue Coat Kvinders 5tqd4wt Størrelse S Dame Columbia Small Winter Blue Coat Kvinders 5tqd4wt
Vest kvinder blå Black Medium er Nwt Skies hoodie reversible pnfSXxz
Columbia Small Coat Størrelse Kvinders Blue S Dame Winter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dame Blue Winter Columbia S Kvinders Størrelse Coat Small
Nice Republik Banan Fuldt Lilla Medium ~ Kvinders ~ Linned Størrelse For Sød Frakke PHnRgpWq Johnny Hoodie Womens Mbj med Faux Leather Lavet af Motorcykeljakke x1PqwcgU5