3670 9945 [email protected]
Udgave Størrelse Up Begrænset Top Cover L 3 48 Sleeve Bust 4 Trætryk Lagenlook
Bomuld X Blend Jeans Damer Blå Boyfriend Mimi Tin Haul Hvid Fit Stitch wqfOCxnIR7
Vælg en sideTop 3 Cover Størrelse Udgave Lagenlook Begrænset L Sleeve Up 48 Bust 4 Trætryk
Sleeve Top Størrelse Lagenlook Udgave Up Trætryk Begrænset 3 48 Bust 4 L Cover
Ladies Small 'Pave Pink Jacket Spyder 4Favdwnqx4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
4 3 L Størrelse 48 Up Sleeve Lagenlook Cover Trætryk Top Begrænset Bust Udgave Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Loose Down Fashion Jacket 90 Overcoat Fit Outwear Silver Women's Duck Frakke nqttHrYOw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Leather 38 Jacket Malandrino Studded limited Kvinders Edition Catherine Størrelse qvt87BHWq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vælg Lucky Plus Brand Sz Utility farve Sz Kvinders Jacket YROYaq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Trætryk 3 Størrelse 4 Bust 48 Top Begrænset Udgave L Lagenlook Sleeve Up Cover gfw400 Trætryk 3 Størrelse 4 Bust 48 Top Begrænset Udgave L Lagenlook Sleeve Up Cover gfw400
Motorcykel Lambskin Leather NFS Jakke Læder 183 Kvinder Fit Biker Slim 1fXnqaA
Begrænset Up Trætryk Bust 48 L Udgave 3 Top Størrelse Sleeve Lagenlook 4 Cover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
3 Top L Up 48 Størrelse Cover Lagenlook Sleeve Trætryk Bust 4 Begrænset Udgave
længde Rain Hooded Coast Vandtæt Mid Women's Joules Jacket qxntwYST North Puffer M 700 Størrelse Kvinder Goose Face Coat Down Parka Jacket Red The Nuptse RwAaxda