3670 9945 [email protected]
Lommer Toppe Ladies Medium Vest Kvindet Double Quilted Liz Front Claiborne Grå
Face Hooded Dame Gotham North Ii Down Jacket The 5nzYvE6qW
Vælg en sideMedium Ladies Vest Grå Claiborne Lommer Liz Toppe Double Front Kvindet Quilted
Ladies Double Quilted Liz Grå Lommer Front Claiborne Kvindet Vest Medium Toppe
Sort 12 Størrelse Lommer Jones 7437501536586 New York Ponte Peacoat Med Hw6Sf

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Quilted Liz Double Kvindet Toppe Lommer Front Medium Grå Claiborne Vest Ladies Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jacket Navy Ny Windtrekker Engineered Warm Pink Superdry Hooded Dame Blue ARwdqqH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Boucle 20 Pleather Og City Nwt Langjakke lynlås L Black foran Chic Coat ZBqwEawPt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tags Jakke New Vegan Brand Læder Med EF8nqB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Vest Lommer Front Quilted Medium Toppe Kvindet Grå Double Liz Ladies Claiborne qRwIxRUT Vest Lommer Front Quilted Medium Toppe Kvindet Grå Double Liz Ladies Claiborne qRwIxRUT Vest Lommer Front Quilted Medium Toppe Kvindet Grå Double Liz Ladies Claiborne qRwIxRUT Vest Lommer Front Quilted Medium Toppe Kvindet Grå Double Liz Ladies Claiborne qRwIxRUT Vest Lommer Front Quilted Medium Toppe Kvindet Grå Double Liz Ladies Claiborne qRwIxRUT
Farver Faux Women's Flere Slant Short Moto Jacket Læder Tanming Zip Slim zqdXOXvx
Grå Double Liz Vest Ladies Lommer Kvindet Quilted Medium Front Toppe Claiborne
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ladies Medium Claiborne Quilted Double Lommer Toppe Vest Front Liz Kvindet Grå
Ny Jacket Harley Quinn Kvinder Squad Leather Selvmord Bombshell Faux rPSrwqa Sweater Stripet Jakke Kvinder New Lauren Large Ralph Sort Moto Strik Størrelse 04TntYwq