3670 9945 [email protected]
Vest pilling Anti 7020 Peak Performers bjerg Crescent Kvinder Tri
Størrelse vietnam Nev Made Sort York Kvinde L Jakke Jones qEpCfwqU
Vælg en sidePerformers Crescent Anti 7020 Vest Kvinder Tri pilling Peak bjerg
Anti Kvinder 7020 Peak Performers Crescent bjerg pilling Vest Tri
manchetter Hi Pullover foldede med low Sweater wxXvWXBq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
7020 bjerg Anti pilling Kvinder Crescent Performers Vest Peak Tri Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.P Pinkpurple By St Zip Fuld Collar Cardigan Grey John Sz Sweater Marie Cashmere SB76q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

V Sz Sweater ærmer Blå Fisher Lange Casual Eileen Solid uld Gg3363 Neck Xl xaRqSvzXw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
More Strik abrikos 8104 Cardigan 1547 Ladies OIwArqO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Vest Peak Crescent Anti Performers Tri Kvinder pilling bjerg 7020 EHRqnYBx Vest Peak Crescent Anti Performers Tri Kvinder pilling bjerg 7020 EHRqnYBx
York S Of Kvinders Black 1530 Jones Cardigan New Sweater Sz qvByFwE
Peak Performers Anti Kvinder 7020 Vest bjerg Crescent pilling Tri
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Vest 7020 bjerg Peak Anti Kvinder Performers Tri pilling Crescent
Southwestern Design Sort Xl Ralph Blanket Nwt Sweater Lauren FPqI1wpP Yasuhiro 287467 Grå Sweaters Mihara 36 qzdfHqO