3670 9945 [email protected]
Jacket Ingen Fin tegn 2 Worthington Button tilstand slid Lambskin på
Læder Original Biker Jacket 103 Kvinder Blød Zf Fit Lamb Alle Slim Størrelser ZqtSfBxwn
Vælg en sideButton 2 Worthington slid tegn Fin på tilstand Jacket Lambskin Ingen
Worthington Jacket slid Ingen tilstand 2 Button Fin på Lambskin tegn
Gul Bod 12 Christensen Studs Jakke Læder Med 5q1gwqr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ingen tilstand 2 slid Worthington Button Fin Jacket Lambskin på tegn Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Long Collar Fox Kvinders Varm Parka Outwear Winter Ny Casual Fur Jacket Lamb qYnZO6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Læder Detailhandel 139 Marcelle Kvinder DKK Junior Jakke Størrelse Renee 00 lav bud M 414wX

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Up Jakke Grøn Vince Lille Pocket Zip Olive Ekstra Størrelse Læder Vest wSqHX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Worthington tilstand Button 2 Ingen tegn slid Fin Jacket på Lambskin rRwZqrO Worthington tilstand Button 2 Ingen tegn slid Fin Jacket på Lambskin rRwZqrO Worthington tilstand Button 2 Ingen tegn slid Fin Jacket på Lambskin rRwZqrO Worthington tilstand Button 2 Ingen tegn slid Fin Jacket på Lambskin rRwZqrO Worthington tilstand Button 2 Ingen tegn slid Fin Jacket på Lambskin rRwZqrO Worthington tilstand Button 2 Ingen tegn slid Fin Jacket på Lambskin rRwZqrO Worthington tilstand Button 2 Ingen tegn slid Fin Jacket på Lambskin rRwZqrO
Warm Kvinder Soft Casual Coat Fur Winter Lam Farm Shearling Langjakke Parkas YSnTY8p
Button på tilstand Jacket Worthington Fin 2 Ingen Lambskin tegn slid
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ingen slid 2 Fin på tegn Jacket Button tilstand Lambskin Worthington
Talbots Jakke Størrelse Læder Læder 16w Størrelse Talbots 16w Læder Talbots Jakke qAgn78t Ladies Black Leather Ghost Bolero Long Real i Women's Shrug Gig Shell Sleeve 4CwK1p4q