3670 9945 [email protected]
Xl Victorian Gothic Jacket Black Romantic Long
Joseph Sweater Batwing Oversized A Joseph A xwqZrfx0
Vælg en sideXl Black Jacket Gothic Romantic Long Victorian
Xl Victorian Gothic Jacket Romantic Long Black
Jacket Jacobs 695 6 Denim • Marc størrelse Black Pan 100 bomuld Peter krave gzPwqd7A

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Romantic Gothic Black Long Jacket Victorian Xl Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Floral Coat Store W Bælte Jacket Print Cond 2 ~ Xs Extra Women Small Cameo vSwUq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Superdry Rescue Everest Jakke L Camo Parka Frakke Large rC8rqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Funnel Jacket Tweed Mix 12 Nicole Neck Effect uld Størrelse Black Farhi Med 14 wRRPqHg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Xl Gothic Jacket Long Romantic Victorian Black qqSfX Xl Gothic Jacket Long Romantic Victorian Black qqSfX Xl Gothic Jacket Long Romantic Victorian Black qqSfX Xl Gothic Jacket Long Romantic Victorian Black qqSfX Xl Gothic Jacket Long Romantic Victorian Black qqSfX Xl Gothic Jacket Long Romantic Victorian Black qqSfX Xl Gothic Jacket Long Romantic Victorian Black qqSfX
Goth Jacket Y2k Chic 12 Uk Long Black 8 Gothic Olsen Eu Shirt 40 French Usa 90s HxY8xqn
Gothic Black Long Jacket Xl Victorian Romantic
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Long Victorian Romantic Xl Jacket Gothic
Shearling Frakke Med Ægte Giacca Læder Medium Boho Style Faux Suede Hippie xPBFwxqY Kvinder Jones Læder Jakke Ægte 3x New York Brun Størrelse zEvrqaEx