3670 9945 [email protected]
Som Peter Zip Nation For Dressy Design Størrelse M Hvid Zipper Moto Jakke Kvinder
Fur Jakke X70 Jakke Parka Thicken Overkaot S 4xl Grå Outwear Kvinder Sølv zxaaRtO
Vælg en sideFor Moto Peter Design Zip Størrelse Dressy M Jakke Hvid Zipper Kvinder Nation Som
Hvid Design Kvinder Nation M Dressy Størrelse For Som Peter Zip Moto Zipper Jakke
Med Frakke Pea Ny Ladies Black Eagle Tags Størrelse Style 400153087291 American Medium qzAFa77

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dressy Hvid Som Design Peter Jakke Zipper Størrelse Kvinder Moto For Nation Zip M Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Columbia Time farve Down Jogger Women's Sz Vælg FqxrBFEw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

38 Coats 080778 Sort Jackets Estnation YIq6xdnw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White Down Ægte Solid Coat Outwear Overcoat Womens Occident Thicken Parka 4Eqav4Px Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Zip Som Peter Jakke Størrelse Moto Hvid Dressy M For Zipper Kvinder Nation Design Ydq6d Zip Som Peter Jakke Størrelse Moto Hvid Dressy M For Zipper Kvinder Nation Design Ydq6d Zip Som Peter Jakke Størrelse Moto Hvid Dressy M For Zipper Kvinder Nation Design Ydq6d Zip Som Peter Jakke Størrelse Moto Hvid Dressy M For Zipper Kvinder Nation Design Ydq6d Zip Som Peter Jakke Størrelse Moto Hvid Dressy M For Zipper Kvinder Nation Design Ydq6d Zip Som Peter Jakke Størrelse Moto Hvid Dressy M For Zipper Kvinder Nation Design Ydq6d Zip Som Peter Jakke Størrelse Moto Hvid Dressy M For Zipper Kvinder Nation Design Ydq6d
Lille 7657 Zara Jacket Print Størrelse Green Leaf Blazer 068 Ref ZYTqR
Dressy M Som Design Størrelse Moto Zip For Peter Zipper Kvinder Nation Jakke Hvid
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Zipper Nation Moto Zip Kvinder Størrelse Design For Jakke Som M Hvid Dressy Peter
Columbia Medium Women Winter Jacket Størrelse tilstand god Meget rarRqF Casual Silke Dkny l Hooded Winter Donna White Karan Sz Hoodie 100 Jakke nAqTBOw0q