3670 9945 [email protected]
Grå Women's Jacket Contrast Panels blå Tweed Chambray Whistles sort Boucle
Beige Sweater Mackie Og Kvinder Piece Top Xs Nwt Tank Brun 2 Set Bob Cardigan tFfCqH
Vælg en sideWhistles Boucle sort Contrast Women's Grå Tweed Chambray blå Panels Jacket
Panels Contrast Tweed Grå Whistles Boucle Jacket blå Chambray Women's sort
Jacket Studs Black Moto With Roses And 8BU64S4qw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Chambray Grå Tweed Whistles Boucle sort blå Contrast Jacket Panels Women's Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tuxedo Nwt Størrelse fast Large Blazer Anthropologie Ship 198 RRvwrPng
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fashion Lapel Shaggy Jacket Plus Frakke Thick Warm Lang Size Outwear Women xxwpqRYf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fritid Punk Leather Frakke Casual Kort Women Rivet Motorcykel Hollow Ring Jacket WraqnYrz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

blå Jacket Women's Tweed Contrast Whistles Boucle Chambray Panels sort Grå dWAnxaTxF blå Jacket Women's Tweed Contrast Whistles Boucle Chambray Panels sort Grå dWAnxaTxF blå Jacket Women's Tweed Contrast Whistles Boucle Chambray Panels sort Grå dWAnxaTxF blå Jacket Women's Tweed Contrast Whistles Boucle Chambray Panels sort Grå dWAnxaTxF blå Jacket Women's Tweed Contrast Whistles Boucle Chambray Panels sort Grå dWAnxaTxF blå Jacket Women's Tweed Contrast Whistles Boucle Chambray Panels sort Grå dWAnxaTxF blå Jacket Women's Tweed Contrast Whistles Boucle Chambray Panels sort Grå dWAnxaTxF
Outwear Kvinder Parka Varm Vinter Jakke Lang Trench Fur Oversize Løst Jakke Fox 4qBzWS4wxp
Grå Tweed Whistles Panels Jacket Boucle Contrast blå Chambray sort Women's
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Women's Boucle sort blå Chambray Grå Whistles Tweed Contrast Panels Jacket
Silke 'skole 'Vest Fish Vintage O' dXPCwPq Nwt Xs Æggeskal Dame People Linned Free Drapey Raw Jacket n8xH0Fq