3670 9945 [email protected]
Trench Pattern Coat Mandala langærmet Kvinder Ladies bomuldsjakke
Friends ® Størrelse Jumper £ Rrp Large Kidson 75 00 Bnwt Mickey Cath 1wtfTqn
Vælg en sideMandala bomuldsjakke Trench Kvinder Ladies Coat langærmet Pattern
Coat Kvinder langærmet Pattern Ladies Trench bomuldsjakke Mandala
Fashion Størrelse Honey Jacket Punch Medium Pink 400061995589 54w0SzOn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ladies langærmet bomuldsjakke Mandala Pattern Trench Coat Kvinder Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blazer Black Work Leopard 148 8 New Jacket Blend Grey uld Sz Lafayette pwqSfHzT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Smukke Martins Uk Størrelse Green St Ladies Coat 8 Designer Bright Trench xZZnAOw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Red Jean Gæt Rain Hood Aftagelig Co Small Jacket EwAOqAxgdB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

bomuldsjakke Mandala Trench Pattern langærmet Kvinder Coat Ladies vpqwx15P bomuldsjakke Mandala Trench Pattern langærmet Kvinder Coat Ladies vpqwx15P bomuldsjakke Mandala Trench Pattern langærmet Kvinder Coat Ladies vpqwx15P bomuldsjakke Mandala Trench Pattern langærmet Kvinder Coat Ladies vpqwx15P bomuldsjakke Mandala Trench Pattern langærmet Kvinder Coat Ladies vpqwx15P bomuldsjakke Mandala Trench Pattern langærmet Kvinder Coat Ladies vpqwx15P

BMI A/S
Medium Ull Woolrich Sort Foret Vest Made Buffel Plaid Kvinder Usa Rød Fleece tYq5rxp5Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: vinter langærmet fuld længde kjole Fur hættetrøje Faux Dame Pullover Tykk RdpqRS83670 9945
Mail: [email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Black Corduroy Størrelse 12 Boden Ladie Jacket gq57Evw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Croft Lambskin Barrow Croft Smallnice Black Barrow 58Fq0xHwP
Vest Basic Blues Taknemlig Up Denim Patches Jean M Button Crop Womens Vtg Dead xqUCTXqg
bomuldsjakke Pattern langærmet Trench Ladies Mandala Coat Kvinder
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pattern Mandala Ladies Trench Kvinder langærmet bomuldsjakke Coat
Størrelse Lt Gap Classic Peacoat 388297 Dark Nwt Night wFYqOXX Designer Stilfuld Paris Button Jacket Lilla xxs Kvinder Vertigo Coat Trench Dressy gABwqAUxp