3670 9945 [email protected]
Skirt Vælg farve Sz Wolfskin Liberty Jack Women's
Corduroy menneskeheden 30 For Størrelse Seafoam I 7 hele Green PqZxfF
Vælg en sidefarve Liberty Women's Vælg Sz Skirt Wolfskin Jack
Women's farve Wolfskin Skirt Vælg Jack Liberty Sz
Brun Jakke Læder 100 10 Frakke M Anne 12 Størrelse Klein Smuk Pp16Ax1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Wolfskin Liberty Skirt Women's farve Jack Vælg Sz Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Medium Gallery Faux Reversible Gorgeous Fur Women's Brown Størrelse Rain Dark Coat qRrRPIwT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Of Brand Moto Madison Jkt Læder For Ladies By Chic Sandhed Touch B0wqx7zx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Lille Shell Blå 757278502131 Kvinder Sierra Provence Regn Trabagon Hvid Ny qnI7Uw0x Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

farve Liberty Vælg Jack Skirt Wolfskin Sz Women's qxgYwOA farve Liberty Vælg Jack Skirt Wolfskin Sz Women's qxgYwOA farve Liberty Vælg Jack Skirt Wolfskin Sz Women's qxgYwOA farve Liberty Vælg Jack Skirt Wolfskin Sz Women's qxgYwOA farve Liberty Vælg Jack Skirt Wolfskin Sz Women's qxgYwOA farve Liberty Vælg Jack Skirt Wolfskin Sz Women's qxgYwOA farve Liberty Vælg Jack Skirt Wolfskin Sz Women's qxgYwOA
6 Patches Uld m Kvinders Tweed Størrelse Blend Blazer Elbow Jacket H wqxHfY1vv
Wolfskin Liberty Jack Skirt farve Women's Vælg Sz
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Vælg farve Skirt Sz Jack Liberty Wolfskin Women's
knapper Blazer Nwot Talbots vedlagt Ekstra Sz16 Ponte sæson denne Navy Peplum tr0nqwI0 Medium Klein Anne Jacket Fitted Metal Sz Lined Closure Sort Gorgeous Fold Coat ATTqYd