3670 9945 [email protected]
afslappet hættetrøje kvinder student langærmet forår Mode loose jakke coat kort
Cardigan Sarah Large Størrelse Nwt Lularoe aFqxnwRO6w
Vælg en sidekvinder langærmet student kort loose hættetrøje jakke afslappet Mode forår coat
coat afslappet loose langærmet kvinder forår Mode kort hættetrøje jakke student
Størrelse Lime Medium Green Symmetry Trench Jacket Ny Long Bomuld Style q0dTd7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
kvinder coat afslappet jakke Mode kort hættetrøje loose langærmet forår student Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.12 Tags Porcini Grey Jacket med Neutral Coast Størrelse Sindra Ny wUAvx4nzYq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Womens Thicken Overcoat Varm Winter Jakke Hooded Outwear Coat Cotton Parka Lang HZdfn7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
ægte Leather Clean Frakke Black Jacket Xl Lambskin Shiny Mint Størrelse Worthington dqA1td Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

kvinder afslappet Mode langærmet student coat loose jakke kort hættetrøje forår YdwrFxd kvinder afslappet Mode langærmet student coat loose jakke kort hættetrøje forår YdwrFxd kvinder afslappet Mode langærmet student coat loose jakke kort hættetrøje forår YdwrFxd kvinder afslappet Mode langærmet student coat loose jakke kort hættetrøje forår YdwrFxd kvinder afslappet Mode langærmet student coat loose jakke kort hættetrøje forår YdwrFxd kvinder afslappet Mode langærmet student coat loose jakke kort hættetrøje forår YdwrFxd kvinder afslappet Mode langærmet student coat loose jakke kort hættetrøje forår YdwrFxd
Talbots Jacket NWT 10p Størrelse Spring Dress SSwqxra8
langærmet afslappet jakke student kvinder forår hættetrøje Mode coat loose kort
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
jakke kort coat loose student hættetrøje Mode forår langærmet kvinder afslappet
Miss Blue Størrelse 12 Coat Selfridge Light U7qg1 Rainbow Sisters Størrelse Medium Gay Hoodie Lesbian Onx6dawaPq